Taustat

Tervehdys,

tätä rakennusblogia kirjoittaa keskisuomalainen perheellinen yrittäjä.

Olemme haaveilleet ja suunnitelleet omaa kotia pitkään. Pakollista tarvetta uudelle kodille ei ole ollut, mutta sopivan tontin löytyessä päätimme edetä haaveissamme.

Emme lähteneet projektiin oletettavasti helpoimman kautta. Tulemme rakentamaan juuri meidän näköisen, yksilöllisen ja tontille tarkoin suunnitellun kodin – siksi päätimme edetä projektissa yhdessä arkkitehdin kanssa.

Oman kodin rakentamisesta vaihe vaiheelta yhdessä arkkitehdin kanssa ei ole kukaan aikaisemmin tuottanut helppolukuista ja mukavasti seurattavaa informaatiota. Tiedän, että meidän kaltaisia ihmisiä samoilla haaveilla varustettuna on tässä maassa muitakin.

Haluan jakaa omat kokemukseni, oppini ja oivallukseni projektista kaikkien saataville. Tulen avaamaan vaihe vaiheelta kaikki rakennusprojektiin liittyvät ja huomion arvoiset asiat.

Tervetuloa seuraamaan meidän kodin rakentumista! Toivottavasti saat sisällöistä apua omiin suunnitelmiisi. 🙂

Jyväskylässä 23.1.2018

Johannes

P.S. Voit lähettää minulle kysymyksiä koskien rakennusprojektia, materiaaleja, toimittajia tai mitä vain asiaa oheisen lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse johannes@kotiarkkitehdilta.fi. 

 

Kysy projektista oheiselle lomakkeella